Zdrav život sa Herbalife-om

Zdrava ishrana i redovna fizička aktivnost su glavni faktori održavanja dobrog zdravlja tokom života. Započnite dan zdravim doručkom, pročitajte najnovije savete o ishrani i fitnesu, ili probajte nove zdrave recepte korišćenjem Herbalife® Formula 1 šejkova.

Herbalife programi se savršeno uklapaju u zdrav, aktivan način života. U centru su osnovni Herbalife proizvodi: Herbalife Formula 1 šejkovi koji zamenjuju obrok, Herbalife Formula 2 multivitaminski kompleks i  Herbalife tablete sa vlaknima i biljem. Ovi osnovni proizvodi su temelj svakog Herbalife programa i doprinose uravnoteženoj ishrani. Osnovni asortiman proizvoda proširen je asortimanom proizvoda za kontrolu težine, za sport, energiju i fitness, koji su zasnovani na temeljima  uravnotežene ishrane.plan_ishrane_herbalife

Uz Herbalife, možete da prilagodite svoj program tako što ćete izabrati asortiman proizvoda koji odgovara vašim potrebama.

Plan uravnotežene ishrane obezbeđuje da naša tela  dobiju hranljive materije neophodne za optimalne performanse. Savremeni način života u kojem su svi zatrpani poslom znači da ne odaberemo uvek zdravu hranu i napitke, i često preskačemo neophodne hranljive materije. Obrađenoj hrani mogu nedostajati bitni vitamini, minerali i ostale hranljive materije, tako da je važno usvojiti dobre navike u ishrani i koristiti dodatke po potrebi.

Optimizujte svoje zdravlje uz ‘osnovnu ishranu’

Herbalife spektar kvalitetnih proizvoda ima za cilj da obezbedi elemente koji su svakodnevno potrebni radi održavanja optimalnog zdravlja. Herbalife dovodi ovu ‘osnovnu ishranu’ na najviši nivo jedinstvenim formulama i visokokvalitetnim sastojcima. Plan osnovne ishrane bi trebalo da obezbedi telu izbalansiran nivo energije, vitamina, minerala, dobrih ugljenih hidrata, proteina, zdravih masti i korisnih vlakana. Koncept osnovne ishrane podrazumeva da konzumiramo raznovrsnu hranu – ali u umerenim količinama – i da mudro odaberemo ono što jedemo. Kompanija Herbalife je izuzetno ponosna na svoje prilagođavanje programa ličnim potrebama, na koje su usmereni naši napori. Ovi personalizovani programi se fokusiraju na težnju da se obezbedi kompletna ishrana.

You may also like...