Tablete sa Vlaknima i Lekovitim biljem

Fibre & Herb sadrži dijetetska vlakna koja pomažu da se održi zdravlje digestivnog sistema time što pospešuje prirodnu eliminaciju otpadnih materija i toksina iz organizma.

KLJUČNE PREDNOSTI

  • Hranljivi dodatak koji će vam pomoći da povećate vaš dnevni unos vlakana kako biste održali zdravlje digestivnog sistema
  • Idealan za upotrebu u kombinaciji sa Herbalife Formula 1 šejkovima i Formula 2 multivitaminskim kompleksom u okviru programa za regulisanje telesne težine i kao podrška zdravoj ishrani uopšte

KAKO VAM MOŽE POMOĆI?

Dobijanje dovoljne količine vlakana u ishrani je od suštinskog značaja za zdravu digestivnu funkciju. Jedna od mnogih poznatih dobrobiti odgovarajućeg unosa vlakana jeste njihova uloga u ubrzavanju prolaska hrane i eliminisanju toksina iz organizma. Studije su pokazale da je zapadnjačka ishrana siromašna vlaknima; prosečan dnevni unos vlakana u Evropi obično iznosi 17 g dnevno. Međutim, sugeriše se da je vašem organizmu potrebno od 24 do 30 g vlakana kako bi se optimizovao rad vašeg digestivnog sistema.

UPOTREBA

Uzmite dve tablete uz svaki obrok, tri puta dnevno.
Ovaj proizvod može se koristiti u kombinaciji sa Herbalife proizvodima Formula 1 Nutritional Shake Mix i Formula 2 Multivitamin Complex.

Fibre_n_Herb_Tablets_2