Cell active (Ćelijski aktivator)

Cell Activator kapsule su izvor najvažnijih B vitamina koji potpomažu proces pretvaranja hrane u energiju. Sastojci Ćelijskog aktivatora odabrani su tako da pomažu u podsticanju energetskog metabolizma i tako vam pomažu bilo da ste na nekom programu za regulisanje težine.

KLJUČNE PREDNOSTI

herbalife_celijski_aktivator

  • Bogat ključnim B vitaminima (B1, B2 i B6) koji pomažu proces pretvaranja hrane u energiju i podstiču energetski metabolizam.
  • Sadrži u osnovi mineral bakra u tragovima koji podstiče stvaranje energije, zatim cink koji doprinosi uspostavljanju normalnog metabolizma makronutrijenata (proteina, masti i karbohidrata)

KAKO VAM MOŽE POMOĆI?

B vitamini (uključujući i vitamine B1, B2 i B6) su od suštinske važnosti za energetski metabolizam i stvaranje energije tako što pomažu oslobađanje energije iz hrane koju jedemo. Pošto su vitamini B grupe rastvorljivi u vodi, njih organizam ne čuva, tako da je važno obezbediti redovan unos istih uzimanjem hrane bogate ovim vitaminima (kao što su žitarice sa celim zrnom, mleko i ekstrakti kvasca) ili uzimanjem suplemenata ishrani. Ovo je od naročite važnosti ako ste na nekom programu za regulisanje težine ili vodite aktivan ili sportski život.

UPOTREBA

Uzimajte jednu kapsulu tri puta dnevno.

poruci-herbalife