Zdrav Doručak

Nutritivno kompletan zdrav doručak

Izbalansirane kalorije, izbalansirani hranljivi sastojci, izbalansirani proteini. Doručak sa odgovarajućom hranljivom mešavinom vas priprema za predstojeći dan, obezbeđujući vam stabilnu energiju, radije nego visoki skok koji se dešava usled konzumiranja visokokalorične hrane.
Probajte Herbalife-ov doručak sa smanjenim kalorijama sa dobrim balansom proteina, ugljenih hidrata i drugih važnih hranljivih sastojaka. Brzo i lako se pravi, i sa manje od 220 kcal, zdravija je opcija od kroasana ujutru kada nemate vremena.

Brzo pripremite Formulu 1 šejk

raspberry_mint_shakeF1 šejk je jednostavan, ukusan i lak za pripremanje. Sa neophodnim hranljivim sastojcima koji su vašem organizmu potrebni, ukusan F1 šejk može da se pripremi za nekoliko sekundi, i sadrži sojin protein sa ugljenim hidratima biljnog porekla, ključne vitamine, minerale i dodate ekstrakte biljaka i lekovito bilje.

Saznajte više o Herbalife Formuli 1 šejku

 

Obnovite svoju energiju instant biljnim čajem

casa_caja

Da li započinjete dan kaloričnim espresom ili visokokaloričnom kafom? Previše kofeina, šećera ili krema može da vas učini umornim, nervoznim i imaćete više šansi da povećate telesnu težinu. Sa samo 6 kcal, instant biljni čaj može da se pije topao ili hladan i bez osećaja krivice tokom celog dana.

 

 

Utolite žeđ biljnim alojinim koncentratom

Herbalife-Aloe-Konsantre

Ukoliko se ne osećate najbolje što možete, nedostatak tečnosti bi mogao da bude uzrok. Time što ćete unošenje tečnosti učiniti prijatnijim ovim osvežavajućim citrusnim ili mango koncentratom,može da vam bude lakše da unesete tečnost koja je vašem organizmu potrebna kako bi bili zadovoljni i hidrirani. Biljni alojin koncentrat je ukusna zamena za bezalkoholna pića sa šećerom.

Saznajte više o biljnom alojinom koncentratu