Lična nega – Herbalife kozmetika

NEGA DIVNE KOŽE POČINJE OVDE

 

Želite da zamenite zimski ten bez sjaja mlađom zdravijom kožom? Važno je odrediti tip kože da bi osigurali da koristite najbolje proizvode koji odgovaraju vašim potrebama. Većina ljudi ima masnu ili suvu kožu, ali postoje mnogi faktori koji doprinose izgledu naše kože, uključujući ishranu, vreme i izloženost suncu.

4 KORAKA ZA BLISTAV TEN UZ POMOĆ HERBALIFE SKIN

 

ČIŠĆENJE I TONIRANJE

Bez obzira na to koji tip kože imate dobar losion za čišćenje, bez sulfata je neophodan. Suva koža? Probajte da ishidrirate kožu umirujućim alojinim losionom za čišćenje za blagom aloe verom. Za masnu kožu, mikročestice za dubinsko čišćenje u citrusnom losionu za čišćenje i izglađivanje kože, pomažu da se smanji sebum i dobije zdrav sjaj. Toniranje je važno jer obezbeđuje dodatnu vlažnost i pomaže u odstranjivanju viška masnoće. Energizujući biljni toner je osvežavajuć, hidrirajuć i bezalkoholan.

HIDRIRANA KOŽA

Dugotrajna vlažnost pomaže da koža ostane glatka i meka. Koristite dnevnu hidrantnu kremu za sjaj, za blistav ten zajedno sa noćnom kremom za obnavljanje kože. Izglaćete kožu suncu? Zaštitite svoju kožu od štetnih UVA/UVB zračenja koji utiču na starenje kože hidrantnom kremom sa zaštitnim faktorom SPF30. Koju god da izaberete sve tri dokazano udvostručuju vlažnost kože nakon 8 sati i koža postaje mekša, blistavija za samo 7 dana sa manje bora i sitnih linija.

VODITE RAČUNA O SEBI I STAVLJAJTE MASKE

Kada je reč o pilinzima za lice redovna eksfolijacija će vašoj koži dati zdrav sjaj i dozvoliti proizvidima za negu kože da efektnije prodru u kožu, obezbeđujući neophodnu vlažnost. Stavljanjem maske jednom nedeljno poboljšava se izgled pora. Probajte instant piling od bobica koji je bogat antioksidantima i bogatu kremastu masku od gline sa nanom za čišćenje. Želite rezultat za 7 dana? Ubacite serum za umanjivanje bora u svoj režim nege.

BLISTAVE OČI

Oni koji žele da izgledaju mlađe proizvodi za osetljivu kožu oko očiju mogu da pomognu. Učvršćujući gel za predeo oko očiju umanjuje podočnjake i poboljšava čvrstinu kože i elastičnost. Za dodatnu vlažnost i manje bora i sitnih linija probajte hidrantnu kremu za predeo oko očiju.

POTRUDITE SE DA IMATE KOŽU MLAĐEG ZDRAVIJEG IZGLEDA

 

Osnovni proizvodni program

Osnovni program - BASICOvo je odličan početak za one kojima je potrebna 24-časovna hidrantnost, gladak i blistav ten. Sastoji se od: umirujućeg alojinog losiona za čišćenje ili citrusnog losiona za čišćenje i izglađivanje kože, energizujućeg biljnog tonera, dnevne hidratne kreme za sjaj i noćne kreme za obnavljanje kože.

 

 

Napredni proizvodni program

Napredni program - ADVANCED

Poboljšajte svoj režim nege kože ovim programom da bi imali optimalne svakodnevne rezultate uz dodatne proizvode koji su posebno napravljeni za predeo oko očiju. Sastoji se od: osnovnog programa plus seruma za umanjivanje bora, učvršćujućeg gela za predeo oko očiju, hidrantne kreme za predeo oko očiju.

 

 

Program za ostvarivanje rezultata

7 danaOvih 5 mini proizvoda je savršeno za isprobavanje asortimana i zgodni su pri putovanju. Sastoji se od: mini umirujućeg alojinog losiona za čišćenje 50 ml, mini dnevne hidratne kreme za sjaj 15 ml, mini  noćne kreme za obnavljanje kože 15 ml, kesice učvršćujućeg gela za predeo oko očiju 2x2ml, kesice  hidrantne kreme za predeo oko očiju 2x2ml.

 

 

Vrhunski proizvodni programi

Vrhunski program

Osetite sva blagotvorna svojstva celokupnog Herbalife Skin asortimana uključujući 2 tretmana nedeljno. Sastoji se od Naprednog programa plus maske od gline sa nanom za čišćenje, instant pilinga od bobica.