PROGRAMI

Pet manjih obroka može da bude bolje od tri velika. Konzumiranje malih zdravih obroka češće može da vam pomogne da se hranite umereno tokom dana i osigura da nemate napade gladi.

Želite da izgubite telesnu težinu? Uzmite dva Formula 1 šejka dnevno.
Želite da održite svoju telesnu težinu i potrebna vam je svakodnevna ishrana?Uzmite jedan Formula 1 šejk dnevno.

ZDRAV DORUČAK

zdrav_dorucak_clock

Potreban vam je dobar izvor složenih ugljenih hidrata i dovoljno proteina,vitamina i minerala kako bi dan započeli najbolje što možete.

Brz za pripremanje, ukusan i bogat esencijalnim nutrijentima, Herbalife zdrav doručak sadrži puno proteina kako bi izgradili čistu mišićnu masu, i sadrži 220kcal. Hranljiv i prikladan izbor za užurbana jutra.

 

ZDRAVA UŽINA

zdrava_uzina

Uživajte u jednoj zdravoj užini tokom dana. Uzmite parče svežeg voća, ili ukusnu proteinsku pločicu bogatu proteinima.

Zdrave užine sa smanjenim  kalorijama igraju važnu ulogu u svakodnevnoj ishrani i ukoliko su bogate proteinima pomoći će vam da izgradite mišićnu masu.

 

ZDRAV RUČAK

zdrav_rucak

Uzmite Formulu 1 šejk ukoliko regulišete svoju telesnu težinu. Ima smanjene kalorije i sadrži puno proteina koji izgrađuju čistu mišićnu masu. Plus pomaže da se nivoi energije dovedu u balans pri čemu se izbegava nezdravo grickanje tokom dana..

Ili ukoliko želite da održite svoju telesnu težinu, uživajte u izbalansiranom i raznovrsnom ručku.

ZDRAVA UŽINA

zdrava_popodnevna_uzina

Uživajte u jednoj zdravoj užini tokom dana. Uzmite parče svežeg voća, ili ukusnu proteinsku čokoladicu bogatu proteinima.

Zdrave užine sa smanjenim  kalorijama igraju važnu ulogu u svakodnevnoj ishrani i ukoliko su bogate proteinima pomoći će vam da izgradite mišićnu masu.

 

ZDRAVA VEČERA

zdrava_vecera

Uživajte u izbalansiranoj i raznovrsnoj večeri, koja sadrži nemasne proteine, složene ugljene hidrate, i raznovrsno povrće.
Koristite Herbalife proizvode u sklopu izbalansirane i raznovrsne dijete, i zdravog, aktivnog životnog stila. Pogledajte pojedinačna pakovanja radi uputstva za upotrebu.
poruci-herbalife