Primena Formula 1 Šejka

Svako može uživati u blagodetima Formula 1 mešavine za hranljivi shake napitak. Radi se o proizvodu koji se može koristiti na mnogo načina u različite svrhe:

 • Kontrola težine: jednostavno zamenite dva obroka dnevno dvema porcijama shake napitka napravljenog sa poluobranim mlekom.
 • Zdrava prehrana: kada jednom postignete svoju idealnu težinu, jedan obrok dnevno zamenite shake napitkom. Uključite shake napitak od Formule 1 u svakodnevni plan ishrane i budite sigurni da svom organizmu dajete najbolje!
 • Sportska ishrana: sportisti širom sveta oslanjaju se na bogatstvo hranljivih materija u Formula 1 mešavini za shake napitak kao pokretaču svojih aktivnosti.zdrava_ishrana

FORMULA 1 ZA KONTROLU TEŽINE I OBLIKOVANJE TELA

 • Smatrate li brojanje kalorija odbojnim i demoralizujućim? Formula 1 je jednostavna i nema dosadnog sabiranja kalorija. Jednostavno uzmete dve porcije šejka svakog dana i pojedite jedan obrok po Vašem izboru. Ova svakodnevna rutina garantuje savršeno uravnotežene kalorije i hranljive materije i brine o dobroj ishrani vašeg organizma.
 • Osećate li se stalno gladnima i praznima, čak i kada ste upravo jeli? Posebna kombinacija sastojaka Formule 1 pomoći će da dobijete dosta (kalorija) energije za ceo dan.
 • Jeste li zabrinuti da možda ne dobijate bitne hranljive materije zato što smanjujete unos hrane? Obično bi to moglo biti tako! Za uspeh svakog programa kontrole težine bitno je osigurati pouzdani izvor svih hranjivih materija – kao što su one u Formuli 1.
 • Osećate li se ponekad jadno, umorno, čak razdražljivo dok pokušavate smršati? Jadno jer se osećate uskraćenim, umorno jer je vaš unos «goriva» možda premalen, a razdražljivo jer variranje nivoa šećera u krvi može imati yo-yo efekat. Formula 1 će pomoći u podizanju vaše vitalnosti, pa bi samim tim i vaše raspoloženje trebalo biti bolje.
 • Da li vam je teško postići raznolikost i interesovanje za hranu dok pokušavate smršati? Uz četiri različita i ukusna šejka između kojih možete birati i uz obilje ideja za recepte sa napitkom – dosada je zadnja stvar koja će vas mučiti kod korišćenja naših programa za oblikovanje tela! Recepti su vrlo raznoliki, a verovatno će vas obradovati da i sami ponešto smislite!

FORMULA 1 ZA ODRŽAVANJE SAVRŠENE TEŽINE

 • Brine li vas da će te možda opet početi dobijati na težini? JEDAN obrok dnevno zamenite ukusnim shake napitkom i nastavite birati zdravu hranu za svoja dva glavna obroka. Ne biste trebali dobijati na težini ako ste uveli potrebne promene u načinu života i ako nastavite koristiti proizvode za ‘održavanje’.

FORMULA 1 ZA KVALITETNU ISHRANU I URAVNOTEŽENE OBROKE

 • Koliko često pribegavate gotovim jelima ili jedete napolju hranu «sa nogu»? Veliki deo hrane «sa nogu» ima nisku prehrambenu vrednost, previše je prerađena, puna je hemikalija, ima visok sadržaj masti i šećera i skupa je. Ako Vam je potreban «brz obrok» i želite dobro svom telu, odlučite se za fantastičnu prehrambenu vrednost Formule 1 bogate hranjivim materijama.
 • Koliko vremena svakodnevno provedete pripremajući hranljive, uravnotežene obroke? Ako zbog svog načina života ne možete redovno praviti hranljive obroke, ne brinite; da bi se pripremila Formula 1 potrebno je samo nekoliko minuta; nema nereda ni gužve, a vrlo je ukusna!
 • Doručkujete li svakog dana? Stručnjaci za ishranu smatraju doručak najvažnijim obrokom dana, jer vas snabdeva preko potrebnom energijom i hranjivim materijama i predstavlja prekid «noćnog posta». Trudite se da zadovoljite svoje potrebe za gorivom – Formula 1 predstavlja zadovoljavajući doručak koji se lako pravi i savršen je za dobar početak dana.
 • Koliko često ručate na brzinu ili preskočite ručak? Umesto toga pripremite napitak Formula 1. Jednostavno sa sobom na posao ponesite malu posudu sa prahom za jednu porciju i dodajte vodu i mleko u prah ili sveže poluobrano mleko. Zatvorite u posudu, dobro protresite i ručak je gotov! Ako imate na raspolaganju blender, dodajte i nešto voća za interesantniji ukus!
 • Koliko često se osećate umorno i bez vitalnosti? Osetite li da vam je vitalnost «na pola koplja» usred prepodneva ili poslepodneva. jednostavno dopunite svoje rezerve goriva sa polovinom porcije Formule 1, što odgovara jednom međuobroku.
 • Živite li pod puno stresa i brinete li da bi to moglo imati uticaja na vašu psihu? Bolje biti siguran, nego žaliti! Potrebno vam je stalno snabdevanje vitaminima i mineralima da biste telu pomogli u borbi protiv štete od slobodnih radikala usled stresa, zagađenja, hemikalija itd. Formula 1 nudi uravnotežene hranljive materije koje telo odmah apsorbuje, te vas na taj način održava u dobroj fizičkoj kondiciji. Kao jednostavnu preventivnu meru, uključite Formulu 1 u svoj dnevni režim.
 • Jeste li skloni grickati kolače, kekse i stalno piti kafu i čaj tokom dana? Steknite novu i zdraviju naviku, jedan od svojih međuobroka zamenite hranljivim i ukusnim napitkom, ili popijte dva puta po pola porcije tokom dana.

You may also like...