Visoko kvalitetni proizvodi

U Herbalife-u snažno verujemo u izbalansiranu ishranu koju smo napravili putem svoje Herbalife filozofije ishrane širom sveta. Izbalansirana ishrana znači da dobijate odgovarajuću količinu glavnih nutrijenata: do 30% od dnevnog unosa kalorija iz zdravih masti, 40% iz ugljenih hidrata i 30% iz proteina. Što se tiče masti, važno je konzumirati manje zasićenih masti, a više omega-3 masnih kiselina. I ne smemo da zaboravimo da konzumiramo 25gr dijetalnih vlakana svakog dana.

 

U Herbalife-u verujemo da izbalansirana  i personalizovana ishrana doprinose zdravom, aktivnom životu.

Konzumiranje odgovarajući hrane i redovno vežbanje su ključ. Ali kada smo previše zauzeti i nemamo vremena Herbalife ima asortiman dodataka ishrani koji Vam pomažu.

 

HERBALIFE® PROIZVODI

Herbalife filozofija ishrane širom sveta uključuje odgovarajuću hranu, u kombinaciji sa redovnim vežbanjem u cilju održanja zdravog, aktivnog života, uz dodatke ishrani kada niste u mogućnosti da unosite svu neophodnu hranu. Od Formule 1 šejka i Herbalife 24 do proizvoda ciljane ishrane, Herbalife proizvodi obezbeđuju ciljnu ishranu radi ostvarivanja različitih ličnih ciljeva, kao što su idealna telesna konstitucija, zdravlje srca, sport, fitnes i zdravo starenje.

Herbalife ne pokušava da proizvede kvalitetne proizvode, projektovan je da to radi, svakog dana, veoma temeljno.

ŠTA OVO ZNAČI ZA VAS?

Znajući da svaka kap ili parče Herbalife proizvoda prolazi kroz rigorozan sistem kontrole kvaliteta, znači da Vi možete da uživate u Herbalife proizvodima znajući da su napravljeni po najvišim mogućim standardima.

ODOBRENJE MINISTARTSVA 

Jedini uvoznik Herbalife proizvoda u Srbiji je MST International, Milutina Milankovića 11b, Novi Beograd. Ukoliko i dalje sumnjate u ispravnost svog proizvoda, isti možete odneti direktno u MST International kako bi ste utvrdili da li je validan i kada je preuzet u magacinu. Prilikom preuzimanja proizvoda u MST International radi se precizna evidencija o svakom preuzetom proizvodu. Evidencija o uvozu i odobrenju Herbalife proizvoda postoji i možete je pronaći na sajtu Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.