Herbalife Formula 1 Šejk

Muškarci i Žene – osnova svakog programa za mršavljenje

FORMULA 1 (ŠEJK):

Zamena obroka u cilju regulisanja telesne težine. Bogat proteinima, ugljenim hidratima, vitaminima, mineralima i ostalim bitnim nutriijentima. Kalorijski siromašan jer ima oko 200 kalorija, ali sa druge strane nutricionistički veoma bogat jer zadovoljava sve potrebe jednog zdravog obroka.formula1

NAČIN UPOTREBE:

2 obroka menjate sa  Formula 1 šejkom (doručak i večera).

2 supene kašike za doručak u 250 ml nemasnog mleka (0, 5), jogurta (0, 0), sojinog mleka.

1 supena kašika za večeru u 250 ml nemasnog mleka (0, 5), jogurta (0, 0), sojinog mleka.

Napomena: Šejk praviti u soku (F1 vanila zato što je neutralnog ukusa) ukoliko Vam ne odgovaraju mlečni proizvodi.

 

FIBER AND HERB TABLETS (DIJETALNA VLAKNA):

Dijetalna vlakna i lekovito bilje pomažu poboljšanju metabolizma, umanjuju apsorpciju holesterola u krv, čiste creva i crevne resice, upijaju vodu i bubre u njoj, a samim tim smanjuju volumen želudca i daju osećaj sitosti.

U prirodi se nalaze u mahaunarkama, pasulju, zrnastom voću i povrću …

NAČIN UPOTREBE:

Uzeti 2 briketa 3 puta dnevno 20 minuta pre šejka ili klasičnog obroka.

 

Proizvodi koji potpomažu program mršavljenja

MUŠKARCI I ŽENE:

FORMULA  2 (MULTIVITAMINSKI KOMPLEKS):

Multivitaminski kompleks koji vam pomaže da unesete u organizam 100% preporučene količine ključnih vitamina i minerala kada se koristi uz Formula1 šejk i dijetalna vlakna. Neophodni nutrijenti i antioksidanti koji takodje pomažu u održavanju zdravlja kostiju i imuno sistema.

NAČIN UPOTREBE:

1 briketa 3 puta dnevno uz obrok

 

TERMOJETICS ČAJ (ENERGETIK):

Mešavina napravljena od 5 biljaka sa brzim delovanjem koja služi za prirodno podizanje energije, daje vitalnost, osvežava i potpomaže u bržem sagorevanju kalorija. (Ekstrakt zelenog čaja, sleza, kardamoma, hibiskusa)

Način upotrebe:

½ kafene kašičice u 250 dcl vode dva puta dnevno izmedju obroka

ZA MUŠKARCE I ŽENE KOJI TREBAJU DA SKINU VIŠE OD 10 KG I ONE KOJIMA TREBA DODATAK PROTEINA U ISHRANI.

FORMULA  3 (PROTEIN):

Izolavan protein iz soje i surutke visoko kvalitetan. Pomaže u kontrolisanju gladi tako što se duže vari i smanjuje potrebu za dodatnim obrocima. Vrlo bitan u procesu mršavljenja jer obezbedjuje telu dodatnu količinu dijetalnih proteina bez masti, smanjuje glad i daje sitost. Reoblikuje telo tako što gubite salo, a ne mišiće.

NAČIN UPOTREBE:

1 mernu kašiku za doručak pomešati sa Formula 1 Šejkom po potrebi i uz večernji Formula 1 Šejk.

herbalifesrbija

UZ PROGRAM OBAVEZNO:

Piti minimum 2. 5 litre vode svakog dana (5 grama vode nosi 1 gram masti iz tela, čisti telo od toksina i poboljšava proces mršavljenja). Izmedju obroka ubaciti užinu u vidu voća (nije obavezno ali je poželjno zbog poboljšanja metabolizma u vidu češćih obroka kao i zbog opšetg stanja organizma).

 

OBJAŠNJENJE  PROCESA MRŠAVLJENJA:

Na ovaj način konzumenti imaju 3 obroka u toku dana sa ukupnom kalorijskom vrednošću od oko 1000 kcal, ako ubace i užinu izmedju obroka u vidu voća i salata dolazimo do maksimalne kalorijske vrednosti od 1. 200 kcal. S obzirom da ½ kilograma masnog tkiva iznosi 4. 000 kcal, očekivano je da uz ovakav redukovan uno s kalorija, a uz pravilnu ishranu sa 3-5 obroka u toku dana, gube u proseku od 3-5 kg masnih naslaga za jedan mesec.

 

NAPOMENA – PREPORUČENO:

Pre početka programa obavezno izmeriti obim struka i tačnu telesnu težinu. Postoji mogućnost da neki konzumenti pre izgube na obimu nego na težini. To se dešava zato što su masti mnogo lakše od mišića pa usled gubitka masnih naslaga, a dobijanja mišića, vaga može da izvrši nivelaciju. Zbog toga je potrebno izmeriti obim struka pre početka programa, kako se sam rezultat nebi dovodio u pitanje. (Primer je klijentkinja koja je u prvom mesecu izgubila 17 cm u struku, a ništa na vagi, tek posle polovine drugog meseca krenuli su da padaju i kilogrami).

poruci-herbalife